PDA

View Full Version : Feedback ဆိုတာ ဘာလဲ ?



Nay Myo
08-26-2009, 07:39 PM
က်ေနာ္ ning ေပၚမွာ နတ္ေဝါ႔ခ္ေလးတစ္ခုလုပ္ထားတယ္၊ အဲဒီမွာ language editor ကိုဝင္ျပင္ေတာ႔ sorry ဆိုၿပီး မက္ေဆ႔ခ်္တစ္ခုေပၚလာတယ္။ သူတို႔ဆီကို feedback ပို႔ေပးဖို႔ ေတာင္းတယ္ဗ်။ အဲဒါဘယ္လိုျပႆနာရွိလို႔လဲ သိခ်င္တယ္ ေနာက္ၿပီး feedback ဆိုတာ ဘာလဲသိခ်င္ပါတယ္။ ေက်းဇူးၿပဳၿပီး သိတဲ႔သူေတြ ကူညီၾကပါဦး။

Nay Myo
09-01-2009, 05:04 PM
က်ေနာ္ေမးထားတာ တစ္ပတ္ရွိၿပီ။ အားကိုးတစ္ႀကီးနဲ႔ကို ေစာင္႔ေနတာပါ။ ဘယ္သူမွလဲ မေျဖေပးၾကပါလား။ မေတြ႕ၾကတာပဲျဖစ္ႏိုင္ပါတယ္။ လုပ္ၾကပါဦး ဆရာတို႔ရယ္။ :(

phoelapyae
09-01-2009, 05:27 PM
အယ္ ... feedback ဆိုတဲ့ စကားေလးကကို ရွင္းေနတာဆုိေတာ့ ဘယ္လိုသိခ်င္တာလဲမသိဘူး .. :? :?
က်ေနာ္ထင္တာ ေျပာၾကည့္မယ္ေနာ္ ... မဟုတ္ရင္ေတာ့ ေဆာရီးပါ .. :4: :4:
က်ေနာ္ naing မွာေတာ့ ၀က္ဆုိက္မလုပ္ဖူးပါဘူး ... ဒါေပမဲ့ ကုိေနမ်ိဳးေျပာပံုဆုိရင္ သူတို႕က language ကုိေပးျပင္ခြင့္မေပးဘူးထင္တယ္ ...(permission မေပးထားဘူးေပါ့)
အဲ့အတြက္ သူက ျပင္ခ်င္ရင္ သူ႕ဆီကုိ အေၾကာင္းျပန္ဖို႕ ေတာင္းတာထင္တာပဲ .. :2: :2:
ဥပမာ .. wordpress တုိ႕ ဆုိပါစုိ႕ .. wordpress.com မွာ အေကာင့္လုပ္ၿပီး ဆိုက္တစ္ခုလုပ္နုိင္ပါတယ္ ။
ဒါေပမဲ့ wordress.com ေပးတဲ့ theme တို႕ ၊ language တို႕ကုိပဲ သံုးလုိ႕ရမယ္ေပါ့ ..
ကုိယ္က တစ္ျခား theme ေျပာင္းခ်င္တယ္ .. အဲ့အတြက္ ေျပာင္းခ်င္တဲ့ theme ေလးကုိ သူ႕ဆုိက္ကို feedback ေပးတာမ်ိဳးေပါ့ ..
က်ေနာ္ကေတာ့ အဲလုိထင္တာပဲ ။

Nay Myo
09-01-2009, 05:50 PM
အယ္ ... feedback ဆိုတဲ့ စကားေလးကကို ရွင္းေနတာဆုိေတာ့ ဘယ္လိုသိခ်င္တာလဲမသိဘူး .. :? :?
က်ေနာ္ထင္တာ ေျပာၾကည့္မယ္ေနာ္ ... မဟုတ္ရင္ေတာ့ ေဆာရီးပါ .. :4: :4:
က်ေနာ္ naing မွာေတာ့ ၀က္ဆုိက္မလုပ္ဖူးပါဘူး ... ဒါေပမဲ့ ကုိေနမ်ိဳးေျပာပံုဆုိရင္ သူတို႕က language ကုိေပးျပင္ခြင့္မေပးဘူးထင္တယ္ ...(permission မေပးထားဘူးေပါ့)
အဲ့အတြက္ သူက ျပင္ခ်င္ရင္ သူ႕ဆီကုိ အေၾကာင္းျပန္ဖို႕ ေတာင္းတာထင္တာပဲ .. :2: :2:
ဥပမာ .. wordpress တုိ႕ ဆုိပါစုိ႕ .. wordpress.com မွာ အေကာင့္လုပ္ၿပီး ဆိုက္တစ္ခုလုပ္နုိင္ပါတယ္ ။
ဒါေပမဲ့ wordress.com ေပးတဲ့ theme တို႕ ၊ language တို႕ကုိပဲ သံုးလုိ႕ရမယ္ေပါ့ ..
ကုိယ္က တစ္ျခား theme ေျပာင္းခ်င္တယ္ .. အဲ့အတြက္ ေျပာင္းခ်င္တဲ့ theme ေလးကုိ သူ႕ဆုိက္ကို feedback ေပးတာမ်ိဳးေပါ့ ..
က်ေနာ္ကေတာ့ အဲလုိထင္တာပဲ ။



က်ေနာ္အရင္က အဲဒီဆိုက္မွာပဲ language ကိုဝင္ျပင္ထားတာရပါတယ္ အခုေနာက္ပိုင္းမွ အဲဒီလိုျဖစ္လာတာ။ ဘယ္လိုလုပ္ရမွန္းကို မသိဘူး။