PDA

View Full Version : SMF 1.1.5



mgtharnoe
08-24-2008, 07:20 AM
SMF 1.1.5 ကို ျမန္မာအင္ဂ်င္နီယာ ဖိုရမ္ မွာလို Zawgyi ကီးဘုတ္ ထည့္ျပီးသာ language ရဲ ့ common ဖိုင္ေတြမွာ ျမန္မာလို အျပည့္အစံုး ျပင္ျပီးသာ အလြယ္တကူ
ရွိတဲ့အတြက္ SMF 1.1.5 ဘာရွင္း ျပန္လည္ မွ်ေ၀းေပးပါလို ေတာင္းဆို ပါတယ္

yartar
08-24-2008, 06:04 PM
mgtharnoe ခင္ဗ်ာ ..

အဲလိုၾကီးေတာ႔ ..ရမယ္ မထင္ဘူးဗ် ...
ၿမန္မာမွဳ ၿပဳတာေတာ႔ ကိုယ္ဟာကိုယ္ ၿပင္တာပဲ ေကာင္းမယ္ ထင္တယ္ ...( ကိုယ္႔စိတ္ၾကိဳက္ေပါ႔ )
ကီးဘုတ္တို႔ ဘာတို႔ထည္႔တာေတာ႔ ဒီေနရာေလးမွာ (http://www.rhythmless.isgreat.org/)ကိုေရခါး ေရးထားတာ ရွိပါတယ္ ...


အဆင္ေၿပပါေစ ..

yeakharr
08-24-2008, 07:48 PM
က်ေနာ္က ေပးခ်င္ပါတယ္..သို႕ေသာ္ က်ေနာ္စလုပ္တုန္းက smf 114 ပါ..အဲဒါကို themes ကိုလိုက္ျပီး ျမန္မာမႈျပဳရပါတယ္..ျပိးေတာ့ modification ေတြကိုလည္း တဖုိင္ျခင္းလုိက္ျပင္ထားပါတယ္.. ေနာက္ပိုင္း 115 ကို update ေတာ့ နည္းနည္းပ်ားတုပ္ပါတယ္..
ဖိုင္ေတြက manual update လုပ္ရေတာ့ တခ်ဳိ႕ဟာေတြက 114 တခ်ိဳ႔ဟာေတြက 115 ေတြ ျဖစ္ေနၾကတယ္..
လုိက္ျပင္ထားတာလည္း ရ်ဳပ္ေနတာပဲ.. ဒါေၾကာင့္ ျပန္ share လုိ႕မေကာင္းတဲ့ဟာမ်ိဳးျဖစ္ေနတာ.. final release ပုံစံမ်ိုးမဟုတ္လို႕ပါ..
ျပႆနာေတြ တက္ျပီး error ရွာလုိ႕မဆံုးေအာာင္ ျဖစ္တတ္တယ္..
ဒါေၾကာင့္ ကုိယ့္ဟာကိုယ္လုပ္ေစခ်င္ပါတယ္.. တခုခုအကူအညီ လုိရင္ေတာ့ ေတာင္းပါဗ်ာ...မေပးခ်င္လို႕ မဟုတ္ပါဘူး..အားလုံးကို အဆင္ေျပေစခ်င္ပါတယ္.

chitlar
08-28-2008, 01:46 AM
ကၽြန္ေတာ္လဲ တစ္ခုေလာက္ေတာင္းပါရေစ အခု ျမန္မာအင္ဂ်င္နီယာဖိုရမ္မွာ သံုးထားတဲ႔ Thank You (ေက်းဇူး) ဆိုတဲ႔ SMF Mods ေလး လိုခ်င္ပါတယ္ခင္ဗ်ာ Version က အခု ျမန္မာအင္ဂ်င္နီယာဖိုရမ္ကနဲ႔ အတူတူပါပဲ 1.1.5 ပါ ။

ျဖစ္ႏိုင္ရင္ လုပ္ပံုလုုပ္နည္းေလးပါ ေျပာျပေပးပါခင္ဗ်ာ ကၽြန္ေတာ္က Free Hosting တစ္ခုမွာ SMF ကို ေလ႔လာေနလို႔ပါ . . . ေပးၾကပါေနာ္ ::) ::) ::)

ကိုဆန္း
08-28-2008, 07:57 PM
အင္း..အဲဒါကေတာ႔ ျပန္ေျပာျပဖို႔ ေတာ္ေတာ္ခက္လိမ္႔မယ္... 8)
SMF forum ေတြမွာ ရွာၾကည္႔ပါ..step by step ရွင္းျပထားျပီးသားပါ..
ကၽြန္ေတာ္ တစ္ခါ လုပ္ၾကည္႔ဖူးပါတယ္..
ေလာေလာဆယ္ ဒါေလးနဲ႔ စမ္းၾကည္႔ပါ႔လား..
ThankOMatic;Version:1.1.9; Install for SMF:1.1.4; အတြက္ ရွင္းျပထားတာေလးပါ..
http://jmusic.ddo.jp/DIN1031/modparser/index.php?action=installMod&smfVersion=1.1.4&name=ThankOMatic119&theme
ေမးစရာရွိရင္ေတာ႔ ကိုေရခါး ကိုသာ ေမးေတာ႔ဗ်ဳိ႔.. ;D
ကိုေရခါးပဲ ေကာင္းေကာင္းျပန္ရွင္းျပတတ္မယ္...

yeakharr
08-28-2008, 10:21 PM
ေအာက္ကလင့္မွာ thank o matic ကို ေဒါင္းလုဒ္လုိ႕ရပါတယ္.. က်ေနာ္သုံးတဲ့အထိေတာ့ ajax ေတာ့မဟုတ္ေသးပါဘူး..သို႕ေသာ္ ခုေလာေလာဆယ္ထိ က smf အတြက္ဆိုရင္ ဒီ mod က အေကာင္းဆုံးနိးပါးပါပဲ
..လုပ္နည္း instruction က ေဒါင္းလုဒ္လင့္ေတြရ႕ဲ ေအာက္နားမွာပါ.. က်ေနာ္တို႕ဟာ က 114 တုန္းကဟာပါ.. 115 ေျပာင္းေတာ့ အဲဒီ MOD တခုတည္းန႕ဲကို ျပန္မေျပာင္းႏိုင္တဲ့အတြက္ forum smf source files ေတြက 114 and 115 ေရာေနပါတယ္.. အဲဒီ mod က ရွယ္ယာ ရင္ files ေပါင္းေျမာက္ျမားစါြကို ေပးမွ၇မွာ.။ version မကိုက္တာေတြ ျဖစ္လာပါလိမ့္မယ္.. ဒီေတာ့ 115 install ထားရင္ MOD ကို ၁၁၅ ရ်ာျပိး လုပ္လုိက္ပါလားဗ်ာ....အဲဒါပိုေကာင္းလာလိမ့္မယ္..
လုပ္နည္းကေတာ့ အဲဒီ MOD ကို down ပါ..ျပီးေတာ့ သူထည့္ခိုင္းထားတဲ့ေနရာမွာ သြားထည့္ပါ..ျပိးေတာ့ ျပင္၇မည့္ file ေတြမွာ တခုခ်င္း လုိက္ျပင္ပါ.
တခုမွကို မွားလုိ႕မရပါ..က်ေနာ္တုန္းက error က profile.php မွာ တက္ပါတယ္.. orginal ကို ျပန္အစားထုိးလုိက္ရတယ္.. ျပီးေတာ့ setting page မွာ
check box ေတြ မေပါၚတဲ့ကိစၥတက္တယ္.. ခု 115 မွာေတာ့ တက္မယ္ မထင္ေတာ့ ပါဘူး စမ္းၾကည့္ပါလား..လုိတာ ရွိေျပာပါေနာ္.. MOD ေတြ လည္း မလုိအပ္ပဲမ်ားၾကိးမထည့္ပါနဲ႕ ေနာက္ version upgrade လုပ္ရင္ အားၾကီးပ်ာကိုင္ပါတယ္.. ျပီးေတာ့ page loading ၇မ္းေလးပါတယ္..


အခ်ိန္ရတာနဲ႕ ကူညီဖို႕အသင့္ပါ..


http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=710

chitlar
08-28-2008, 11:35 PM
ေအာက္ကလင့္မွာ thank o matic ကို ေဒါင္းလုဒ္လုိ႕ရပါတယ္.. က်ေနာ္သုံးတဲ့အထိေတာ့ ajax ေတာ့မဟုတ္ေသးပါဘူး..သို႕ေသာ္ ခုေလာေလာဆယ္ထိ က smf အတြက္ဆိုရင္ ဒီ mod က အေကာင္းဆုံးနိးပါးပါပဲ
..လုပ္နည္း instruction က ေဒါင္းလုဒ္လင့္ေတြရ႕ဲ ေအာက္နားမွာပါ.. က်ေနာ္တို႕ဟာ က 114 တုန္းကဟာပါ.. 115 ေျပာင္းေတာ့ အဲဒီ MOD တခုတည္းန႕ဲကို ျပန္မေျပာင္းႏိုင္တဲ့အတြက္ forum smf source files ေတြက 114 and 115 ေရာေနပါတယ္.. အဲဒီ mod က ရွယ္ယာ ရင္ files ေပါင္းေျမာက္ျမားစါြကို ေပးမွ၇မွာ.။ version မကိုက္တာေတြ ျဖစ္လာပါလိမ့္မယ္.. ဒီေတာ့ 115 install ထားရင္ MOD ကို ၁၁၅ ရ်ာျပိး လုပ္လုိက္ပါလားဗ်ာ....အဲဒါပိုေကာင္းလာလိမ့္မယ္..
လုပ္နည္းကေတာ့ အဲဒီ MOD ကို down ပါ..ျပီးေတာ့ သူထည့္ခိုင္းထားတဲ့ေနရာမွာ သြားထည့္ပါ..ျပိးေတာ့ ျပင္၇မည့္ file ေတြမွာ တခုခ်င္း လုိက္ျပင္ပါ.
တခုမွကို မွားလုိ႕မရပါ..က်ေနာ္တုန္းက error က profile.php မွာ တက္ပါတယ္.. orginal ကို ျပန္အစားထုိးလုိက္ရတယ္.. ျပီးေတာ့ setting page မွာ
check box ေတြ မေပါၚတဲ့ကိစၥတက္တယ္.. ခု 115 မွာေတာ့ တက္မယ္ မထင္ေတာ့ ပါဘူး စမ္းၾကည့္ပါလား..လုိတာ ရွိေျပာပါေနာ္.. MOD ေတြ လည္း မလုိအပ္ပဲမ်ားၾကိးမထည့္ပါနဲ႕ ေနာက္ version upgrade လုပ္ရင္ အားၾကီးပ်ာကိုင္ပါတယ္.. ျပီးေတာ့ page loading ၇မ္းေလးပါတယ္..


အခ်ိန္ရတာနဲ႕ ကူညီဖို႕အသင့္ပါ..


http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=710



ဟုတ္ ေက်းဇူးတင္ပါတယ္ ကိုေရခါး ကၽြန္ေတာ္လဲ အခု အစ္ကိုေပးတဲ႔လင္႔ကပဲ ေဒါင္းတာပါ Version 1.1.5 ပါ အဲဒီဗားရွင္းအတြက္ ေဒါင္းၿပီးတင္လိုက္ ေတာ႔ ျပႆနာက

Apply Mod
Please remember to always make regular backups of your sources and database before installing mods, especially beta versions.

Install Actions
Installations actions for "Thank-O-Matic":
The package you are trying to download or install is either corrupt or not compatible with this version of SMF.


တင္လို႔ကေတာ႔ရပါတယ္ ခက္တာက Apply (Install) လုပ္လို႔မရတာပါပဲ က်န္တဲ႔ဟာေတြ ဆက္ျပင္လို႔လဲ မရဘူးျဖစ္ေနတာ အဲဒါ ဘယ္လို အယ္ရာလဲ တစ္ခ်က္ ရွင္းျပပါဦး ကိုေရခါး . . . ။

yeakharr
08-29-2008, 12:14 AM
smf version နဲ႕ thankomatic version က မတူပါဘူး..

smf version 1.1.5 အတြက္ဆိုရင္ thank o matic version 123 ကို ေဒါင္းပါ..

auto တင္ၾကည့္ပါ.. မရပါက manual တင္ပါ.. အဲဒီဆိုက္ က 123 ကို check ျပီး manual ကို smf 1.1.5 ကို ေရြးျပီး submit ကို ကလင့္ပါ... ေအာက္ကလင့္က manual installation ျဖစ္ပါတယ္...


http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?action=parse

chitlar
08-29-2008, 12:56 AM
smf version နဲ႕ thankomatic version က မတူပါဘူး..

smf version 1.1.5 အတြက္ဆိုရင္ thank o matic version 123 ကို ေဒါင္းပါ..

auto တင္ၾကည့္ပါ.. မရပါက manual တင္ပါ.. အဲဒီဆိုက္ က 123 ကို check ျပီး manual ကို smf 1.1.5 ကို ေရြးျပီး submit ကို ကလင့္ပါ... ေအာက္ကလင့္က manual installation ျဖစ္ပါတယ္...


http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?action=parse


ရသြားၿပီ ကိုေရခါးေရ ေက်းဇူးပဲ ကၽြန္ေတာ္က ဗားရွင္းတူတယ္ ေအာက္ေမ႔လို႔ 123နဲ႔ ေအာ္တို အဆင္ေျပပါတယ္ ေက်းဇူးပါပဲဗ်ာ ဒါေပမယ္႔ တစ္ခ်ိဳ႕ mod ေတြ အလုပ္မလုပ္ဖူးေနာ္ ဥပမာ 24usersonline တို႔ ဘာတို႔ေပါ႔ . . . ။ သူက်ေတာ႔ ေဒါင္းလုဒ္လင္႔တစ္ခုပဲေပးမယ္ အဲဒီတစ္ခုက အလုပ္မလုပ္ဘူးေနာ္

အမ်ားႀကီး ေက်းဇူးတင္ပါတယ္ခင္ဗ်ာ အစ္ကိုအားရင္ ျမန္မာကီးဘုတ္ေလး အေၾကာင္းလဲ ရွင္းျပေပးပါဦး ပို႔စ္တင္တဲ႔ ေအာက္နား ျမန္မာကီးဘုတ္ ထည္႔တာကို ေျပာတာပါ . . . ။ ဒါေပမယ္႔ ကီးဘုတ္မွာ က ခ ဂ ေတြ မေတြ႔ဘူးဗ် ဘာလို႔လဲ . . . ?

အေမးအျမန္းထူတယ္လို႔ေတာ႔ မထင္လိုက္ပါနဲ႔ေနာ္ ကၽြန္ေတာ္က ေလ႔လာဆဲ သင္ယူဆဲ မိုလို႔ပါခင္ဗ်ာ . . . ။

ကိုဆန္း
08-29-2008, 07:00 PM
ကိုေရခါး ရဲ႔ site ရစ္သမ္မဲ႔ခရီး (http://www.rhythmless.isgreat.org) မွာ မိမိတို႕၏ CBOX ေအာက္တြင္ ျမန္မာကီးဘုတ္ထည့္သြင္းနည္း.. (http://www.rhythmless.isgreat.org/?p=56) ဆိုတဲ႔ ေခါင္းစဥ္ေအာက္မွာ ကိုေရခါး ရွင္းျပထားျပီးသား ရွိပါတယ္...
သြားဖတ္ျပီး လုပ္ၾကည္႔လိုက္ပါဗ်ာ... :)

yartar
08-29-2008, 11:48 PM
ဒါေပမယ္႔ ကီးဘုတ္မွာ က ခ ဂ ေတြ မေတြ႔ဘူးဗ် ဘာလို႔လဲ . . . ?

အေမးအျမန္းထူတယ္လို႔ေတာ႔ မထင္လိုက္ပါနဲ႔ေနာ္ ကၽြန္ေတာ္က ေလ႔လာဆဲ သင္ယူဆဲ မိုလို႔ပါခင္ဗ်ာ . . . ။


ကိုခ်စ္လား ခင္ဗ်ာ .. ( ခ်စ္ဘူး :P :P :P :P )

ကီးေတြ အကုန္ပါပါတယ္ ခင္ဗ်ာ ..

Shift key ( or ) Caps key ေလးကို ႏွိပ္ၾကည္႔လိုက္ပါ ..။

http://img134.imageshack.us/img134/9437/10804897xf7.jpg

http://img329.imageshack.us/img329/2899/24326971hp7.jpg


အဆင္ေၿပပါေစ ကိုခ်စ္လားေရ ( ေခၚရတာ ေတာ္ေတာ္ေအာင္႔တယ္ဗ်ာ .. ;D ;D ;D ;D )

chitlar
08-31-2008, 12:23 AM
ကိုေရခါး ရဲ႔ site ရစ္သမ္မဲ႔ခရီး (http://www.rhythmless.isgreat.org) မွာ မိမိတို႕၏ CBOX ေအာက္တြင္ ျမန္မာကီးဘုတ္ထည့္သြင္းနည္း.. (http://www.rhythmless.isgreat.org/?p=56) ဆိုတဲ႔ ေခါင္းစဥ္ေအာက္မွာ ကိုေရခါး ရွင္းျပထားျပီးသား ရွိပါတယ္...
သြားဖတ္ျပီး လုပ္ၾကည္႔လိုက္ပါဗ်ာ... :)



ကၽြန္ေတာ္လုပ္ခ်င္တာက SMF မွာခင္ဗ် ရွင္းျပထားတာက WordPress အတြက္ျဖစ္ေနတယ္ SMF အတြက္ေလး ေျပာျပပါဦး ကိုေရခါးေရ

yeakharr
08-31-2008, 01:12 AM
ဟုတ္ကဲ့ခင္ဗ်ား..က်ေနာ္ ျပန္ျပီး source file ကို ေဒါင္းလုဒ္ျပီး sample လုပ္ျပပါ့မယ္ခင္ဗ်ာ..
ခနတာ့ ေစာင့္ပါ..

လုပ္နည္းကေတာ့ တူတူပါပဲ.


js ရယ္ css ရယ္ editor code ရယ္ ထည့္ေပးနီုင္ရင္ပါျပီ..

chitlar
08-31-2008, 01:47 AM
ကၽြန္ေတာ္ေစာင္႔ေနပါမယ္ ခင္ဗ် ;D ;D ;D

chitlar
09-01-2008, 05:58 AM
ကိုေရခါးေရ ဘယ္ေရာက္ေနလဲဗ် ေမွ်ာ္ရတာ လည္ပင္းရွည္ေနၿပီဗ်ာ အျမန္ျပန္လာခဲ႔ပါဦးဗ် :)

yartar
09-01-2008, 10:04 PM
ကိုေရခါးေရ ဘယ္ေရာက္ေနလဲဗ် ေမွ်ာ္ရတာ လည္ပင္းရွည္ေနၿပီဗ်ာ အျမန္ျပန္လာခဲ႔ပါဦးဗ် :)


ကိုခ်စ္လား ခင္ဗ်ာ ...အခ်ိန္နဲနဲေစာင္႔ပါ ...
ကိုေရခါးလဲ တာ၀န္နဲ႔ဆိုေတာ႔ အလုပ္ေတြ ရွုပ္ေနလို႔ ေနမွာဗ် ...

chitlar
09-08-2008, 01:46 AM
ကၽြန္ေတာ္ေစာင္႔ေနေၾကာင္း အေၾကာင္းလာၾကားတာပါ :D :D :D

chitlar
10-18-2008, 03:52 PM
ကိုေရခါး ဘယ္ေပ်ာက္ေနလဲမသိဘူးခင္ဗ်

yeakharr
10-18-2008, 08:00 PM
ေရာက္ပါျပီဗ်ာ.
က်ေနာ္ေ၇းလာခဲ့ပါ့မယ္ေနာ္..

chitlar
10-19-2008, 03:19 PM
ေရာက္ပါျပီဗ်ာ.
က်ေနာ္ေ၇းလာခဲ့ပါ့မယ္ေနာ္..


ဟုတ္ကဲ႔ ေက်းဇူးပါခင္ဗ်ာ ကၽြန္ေတာ္ေစာင္႔ေနမယ္ေနာ္ :D :D :D

yeakharr
10-20-2008, 02:54 PM
က်ေနာ္အထင္ အဲဒီဟာကို ေဒါင္းလုုဒ္ လုပ္ျပိးျပိ ထင္ပါတယ္..

ျပီၚရင္ ဒီလုိ လုိုက္လုပ္ပါ

myanmar keyboard folder တခုလုံးကို host တေနရာမွာ ထားပါ..

ျပိးရင္ အသုံးျပဳေနေသာ smf forum theme ရဲ႕ အဒီက index.php မွာ
meta tag ေတြရဲ႕အဆုံး ေနာက္တေၾကာင္း မွာ

<script type="text/javascript" src="http://www.yourhost.com/forum/mmeditor/keyboard.js" charset="UTF-8"></script>


ထည့္ေပးပါ..
src link က keyboard.js ရွိတဲ့ေနရာပါ..




ုျပီးေတာ့ before </head>

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.yourhost.com/forum/mmeditor/keyboard.css"> ကို ထည့္ေပးပါ

href က keyboard.css ရွိတဲ့ေနရာပါ..

ဒီေလာက္ဆိုရပါျပီ..

class name editor ဆိုတဲ့ textarea ကုိ သူဟာသူလုိက္၇ွာျပိး auto တက္သြားပါလိမ့္မယ္..

chitlar
10-20-2008, 08:55 PM
ေက်းဇူးတင္ပါတယ္ ကိုေရခါး ခင္ဗ်ာ အဲဒါကို တစ္ခါေတာ႔ ေဒါင္းလိုက္ပါေသးတယ္ စက္ေျပာင္းလိုက္ေတာ႔ ဘယ္ေရာက္သြားမွန္း မသိဘူးဗ် ေဒါင္းဖို႔ ျပန္ရွာလိုက္ဦးမယ္ဗ်ာ ၿပီးမွ စမ္းၾကည္႔ပါဦးမယ္ ေက်းဇူးပါခင္ဗ်

chitlar
10-20-2008, 09:03 PM
ကိုေရခါး ရဲ႔ site ရစ္သမ္မဲ႔ခရီး (http://www.rhythmless.isgreat.org) မွာ မိမိတို႕၏ CBOX ေအာက္တြင္ ျမန္မာကီးဘုတ္ထည့္သြင္းနည္း.. (http://www.rhythmless.isgreat.org/?p=56) ဆိုတဲ႔ ေခါင္းစဥ္ေအာက္မွာ ကိုေရခါး ရွင္းျပထားျပီးသား ရွိပါတယ္...
သြားဖတ္ျပီး လုပ္ၾကည္႔လိုက္ပါဗ်ာ... :)



အစ္ကိုေရ ရစ္သမ္မဲ႔ခရီးမွာ ကီးဘုတ္ျပန္ေဒါင္းမလို႔ ၀င္တာ ဆိုဒ္က မရွိေတာ႔တာလား မသိဘူး Network Error တက္ေနတယ္ခင္ဗ်

chitlar
10-21-2008, 04:03 AM
က်ေနာ္အထင္ အဲဒီဟာကို ေဒါင္းလုုဒ္ လုပ္ျပိးျပိ ထင္ပါတယ္..

ျပီၚရင္ ဒီလုိ လုိုက္လုပ္ပါ

myanmar keyboard folder တခုလုံးကို host တေနရာမွာ ထားပါ..

ျပိးရင္ အသုံးျပဳေနေသာ smf forum theme ရဲ႕ အဒီက index.php မွာ
meta tag ေတြရဲ႕အဆုံး ေနာက္တေၾကာင္း မွာ

<script type="text/javascript" src="http://www.yourhost.com/forum/mmeditor/keyboard.js" charset="UTF-8"></script>


ထည့္ေပးပါ..
src link က keyboard.js ရွိတဲ့ေနရာပါ..




ုျပီးေတာ့ before </head>

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.yourhost.com/forum/mmeditor/keyboard.css"> ကို ထည့္ေပးပါ

href က keyboard.css ရွိတဲ့ေနရာပါ..

ဒီေလာက္ဆိုရပါျပီ..

class name editor ဆိုတဲ့ textarea ကုိ သူဟာသူလုိက္၇ွာျပိး auto တက္သြားပါလိမ့္မယ္..





အစ္ကိုေျပာတဲ႔

အသုံးျပဳေနေသာ smf forum theme ရဲ႕ အဒီက index.php မွာ
meta tag ေတြရဲ႕အဆုံး ေနာက္တေၾကာင္း မွာ

<script type="text/javascript" src="http://www.yourhost.com/forum/mmeditor/keyboard.js" charset="UTF-8"></script>


ထည့္ေပးပါ..

ဆိုတာကို ကၽြန္ေတာ္သိပ္မရွင္းဘူးျဖစ္ေနတယ္ ေနရာေလး ေသခ်ာေျပာျပပါလား မွားမွာစိုးလို႔ပါ
ေနာက္ ကီးဘုတ္ေဒါင္းလုဒ္ေလးလဲ ေပးပါလား ျပန္ရွာတာ မရွိေတာ႔လို႔ပါ

yartar
10-21-2008, 04:43 PM
ကိုေရခါးက သိပ္အားမယ္ မထင္ဘူးဗ် ..

ကြ်န္ေတာ္ သိသေလာက္ ေၿပၿပမယ္ ....ကိုေရခါးေၿပာထားတာက ..

ဖိုရမ္မွာ တင္ထားတဲ႔ ဖိုင္ေတြထဲမွာ Themes ဆိုတဲ႔ ဖိုဒါေလးရွိတယ္ ..

အဲဒီ ဖိုဒါကို ဖြင္႔ၿပီး ကိုခ်စ္လား ေရြးထားတဲ႔ Theme ကို သြား ..ပါ ..အဲဒီထဲမွာ index.php ဖိုင္ဆိုတာေလး ရွိတယ္ ...

အဲဒီ ဖိုင္ထဲမွာ ထည္႔ခိုင္းတာပါ ... :)

chitlar
10-22-2008, 08:46 PM
ဟုတ္ကဲ႔ ဒါေပမယ္႔ မူရင္းကီးဘုတ္ ေဒါင္းရမယ္႔လင္႔က မရေတာ႔လို႔ ျပန္ေပးပါလားခင္ဗ်ာ

yeakharr
10-22-2008, 10:05 PM
ေမာင္ဆန္းကို အကူအညီေတာင္းျပီး တင္ခိုင္းထားပါတယ္. “
ftp န႕ဲ၀င္ျပီး ေဒါင္းရအဳးြမွာ မို႕လို႕ပါ..

မူလ site ကို သါြားျပီး လည္း အဲဒီမွာပါတဲံံ instruction အတိုင္း စမ္းသပ္ျပီး လုပ္ေစခ်င္ပါတယ္..

ပံုစံ က ဒီလုိပါ... java script နဲ႕ css link က္ု လိုခ်င္တဲံ webpage မွာ ထည့္ေပးရုံအ၏ပါပဲ..
ေရးထားတဲံ textarea element အတိုင္း သူဟာသုူ ရွာျပီး ေပၚလာတာမ်ူိုးပါ..

အဆင္ေျပပါေစ
ခုတေလာ က်ေနာ္ မလာျဖစ္ေလာက္ေတာ့ပါဘူး

ေ၇ခါး

chitlar
10-25-2008, 12:14 AM
ဟုတ္ကဲ႔ ကၽြန္ေတာ္လည္း စမ္းသပ္ခ်င္ပါတယ္ မူရင္း script ကိုက မရွိလို႔ပါ ရွိသူမ်ား ေပးပါလားဗ်ာ

yartar
10-25-2008, 06:38 PM
Keyboard CSS (http://mihd.net/ijxka57)

Keyboard.js (http://mihd.net/t9uhb3x)


ေက်းဇူးၿပဳၿပီး ျမန္မာအင္ဂ်င္နီယာသို႔ လင္႔ခ္ညြန္းေပးပါ ... ။


ခင္မင္စြာၿဖင္႔ ( တာယာ )

minlwin121
01-08-2009, 12:12 AM
Keyboard.js[/color] (http://mihd.net/t9uhb3x)



ေဒါင္းလို ့မရဘူးခင္ဗ်ာ.. ကၽြန္ေတာ္ local မွာ စမ္းခ်င္လို ့ပါ

kayinlay
01-08-2009, 12:39 AM
ကုိ minlwin121 ခင္ဗ်ာ ကြ်န္ေတာ္ျပန္တင္ေပးထားပါတယ္။Folder တစ္ခုထဲမွာ အကုန္ထည့္ေပးထားပါတယ္။
ေဒါင္းရန္ (http://www.mediafire.com/download.php?m2tmmcjmgmz)

minlwin121
06-09-2009, 07:20 PM
ကၽြန္ေတာ္ SMF 1.1.9 မွာ Hack's Park Shoutbox ကို အင္စေတာ လုပ္တာ အဆင္ေၿပတယ္ခင္ဗ်

အဲ 1.1.8 က်ေတာ ့ မရ ေတာ ့ဘူးဗ်ာ.. တိုင္ပတ္ ေနတယ္.. portal လုပ္ထားလို ့မေၿပတာလား မသိဘူးး

အက္ဒမင္ တစ္ေယာက္ထဲ ဘဲ Shoutbox မွာ သုံးလို ့ရေနတယ္ သူ ၿပင္ခုိင္းတဲ ့ php ေတြ လဲ လုပ္တာဘဲ ရဘူး.. :'(

SMF 1.1.8 အတြက္ Chat box ေလး နဲ ့ Thakomatic ကို ဘယ္ ဗားရွင္း ေကာင္းမလဲ ညႊန္ၿပက်ပါဗ်ာ...

SMF အတြက္ ၿမန္မာကီးဘုတ္ အတြက္ js ဖိုင္ေလး ကို ဖိုရမ္ တစ္ခု ကေန ရယူထားပါတယ္..

တင္ တာလဲ အဆင္မေၿပဘူး ဗ်ာ..

ကိုေရခါး ကူညီပါအုံး ဗ်ာ..