+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3

Thread: Operator Notes- PDS(Plant Design System V.7)

  1. #1
    Friendly Member သက္နိုင္ထြန္း
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Yokohama, Japan
    Age
    32
    Posts
    23
    Thanks
    0
    Thanked 23 Times in 13 Posts
    Rep Power
    0

    Operator Notes- PDS(Plant Design System V.7)

    PDS မွာ model file အသီးသီးကို ဖန္းတီခ်င္ရင္ ဘယ္လုိလုပ္သလဲ
    Project Administrator>Project Environment managner>Create or copy ပါ.။ Create ဆုိရင္ေတာ့ Database table ပါ Create လုပ္ဖုိ႔လုိပါလိမ့္မယ္. ႏုိ႔မို႔ဆို model file ေပၚမလာပါဘူး

    Icon ေတြကို Border တပ္ခ်င္ရင္
    User preference>Tools>Borderless icon ကုိ uncheck

    FW မွာ Propagate ဘာလုိ႔လုပ္ရတာလဲ..ဘယ္လုိလုပ္သလဲ
    "FW မွာ ပုံေတြဆြဲၿပီးရင္ propagate လုပ္မွာ model file မွာ solid အျဖစ္ျမင္ရမွာပါ။ sparse ဆုိတာ အရုိးတံပါ။ လုပ္ပုံလုပ္နည္းက
    (၁) Model file မွာ FW Toolbar >View>Set>Isometric ကုိေရြးထား။ ၿပီးရင္ FW toolbar>view>Freeze ကုိေ႐ြးပါ။
    (၂)Isometric ေ႐ြးခဲ့တဲ့ view မွာ data ခ်။
    (၃)""For freeze file type"" မွာ ""select"" ကုိႏွိပ္
    (၄) File name ကုိ ရုိက္။ FWP က နာမည္အတုိင္းပဲရိုက္။ extension က .prp ျဖစ္ဖုိ႔ မေမ့ပါနဲ႔။ ၿပီးရင္ OK."




    FWP မွာ Split လုပ္တာဘယ္အပိုင္းကိုလုပ္တာလဲ
    ေနာက္ဆုံးမွတ္တဲ့အပိုင္းကိုပါ။ ဒီေတာ့ Intersection နဲ႔ ေ႐ြးတဲ့အခါ ျဖတ္ခ်င္တဲ့အပိုင္းကို ေနာက္ဆုံးမွ ေ႐ြးပါ။

    FWP မွာ Copy ကူးရင္ Pick point (or) Origin point ဘယ္နွစ္ႀကိမ္လုိအပ္ပါသလဲ။
    ကူးမည့္အႀကိမ္တုိင္းအတြက္လိုအပ္ပါသည္။

    Rotate member လုပ္ျပပါ။
    Rotate member tool ကုိ အရင္ေ႐ြး။ Buffer ထဲမွာ centre point နဲ႔ degree ဝင္သြားေအာင္ အရင္လုပ္။ ၿပီးေတာ့မွ ျပန္ဝင္ၿပီး select member လုပ္ပါ။

    FWP မွာ MS က ဖုိင္ေတြကိုဘယ္လုိ reference လုပ္ႏုိ္င္ပါသလဲ။
    MS မွာ Reference လုုပ္သလုိ လုပ္ႏုိင္ပါတယ္။

  2. The Following User Says Thank You to သက္နိုင္ထြန္း For This Useful Post:


  3. #2
    Friendly Member သက္နိုင္ထြန္း
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Yokohama, Japan
    Age
    32
    Posts
    23
    Thanks
    0
    Thanked 23 Times in 13 Posts
    Rep Power
    0

    ျပန္စာ -> Operator Notes- PDS(Plant Design System V.7)

    Equipment တစ္ခုတည္းကိုပဲ View အသီးသီးကၾကည့္လုိ႔ရပါသလား
    ရပါတယ္ (A)Window Center နဲ႔ၾကည့္ႏုိင္သလို (B)View equipment နဲ႔လည္းၾကည့္ႏုိင္ပါတယ္

    EQP မွာ exit လုပ္တဲ့အခါ Window အ႐ြယ္အစားကိုသိမ္းပါသလား။
    မသိမ္းပါဘူး။

    Tools အေနအထား ေတြကိုသိမ္းပါသလား။
    သက္ဆုိင္ရာ PC မွာပဲသိမ္းပါတယ္။

    View settings ေတြကိုသိမ္းပါသလား။
    သိမ္းပါတယ္။ Rendering ေရာေပါ့။

    EQP မွာ Rotate လုပ္ျပပါ။
    "(၁)Rotate tool ကုိေ႐ြးပါ။ ၿပီးရင္ Identify equipment.(Equipment ကုိေ႐ြး)
    (၂)Identify point on rotation axis. (Axis အတြက္ စမွတ္ကိုေပးပါ)
    (၃)Enter Rotation Angle ဆုိရင္ (Default ေပးထားတဲ့ Orientation Tee ရဲ႕ အေနအထားကိုႀကိဳက္ရင္) Degree ႐ိုက္ထည့္႐ုံပါ။ မႀကိဳက္ေသးရင္ ဒီအခ်ိန္မွာ Rotation axis အတြက္ Second point ကုိ ျပင္ႏုိင္ပါတယ္။<T><D> ေပးၿပီး (သုိ႔) Refresh Tee ကေနေပါ့။"

    EQP မွာ Multiple Equipments ကို MS ကုိမသုံးပဲနဲ႔ေ႐ႊ႕လို႔ရပါသလား။
    ရပါတယ္။ (၁) MS ကို Switch လုပ္ပါ။ (၂) Fence ျဖင့္ Select လုပ္ပါ။ (၃) Eqp ကို ျပန္ Switch ပါ။ (၄)Equipment Move ကိုယူပါ။ (၅) Fence operations မွာေပၚလာတဲ့ prompt အတုိင္း လုိသလုိ handle လုပ္ပါ။ Equipment ေတြကုိ ဒီအခ်ိန္မွာ ေ႐ြးလုိ႔ရတယ္။ ၿပီးေတာ့ Fence ထဲမွာ မပါခဲ့တာေတြကုိလည္း ထပ္ထည့္လုိ႔ရတယ္(၆) Assign the destination to be moved.

    EQP မွာ Orientation Tee ကုိ Pipe Designer လုိႀကိဳက္သလုိထားလုိ႔ ရပါသလား။
    ရပါတယ္။ “Orient Primary by 2 points” နဲ႔ ထားလုိ႔ရပါတယ္။

    EQP မွာ Handrail ဘယ္လုိတတ္သလဲ။
    Parametric help>Access appurtenance>Handril A. ၿပီးေတာ့ Select points ကိုနွိပ္ၿပီး ခ်မဲ့ point ေတြကိုမွတ္ ။ ၿပီးရင္ Right click နွိပ္။ ၿပီးရင္ Accept. မွတ္ခ်က္။ ။Handrail က Revise လုပ္ရတာ အဆင္မေျပပါ။

    EQP မွာ irregular ေတြကို ဘယ္လိုဆြဲႏုိင္လဲ။
    တစ္စခ်င္းစီ ေပါင္းျခင္းျဖင့္ ဆြဲႏုိင္သလုိ Custom shape ကုိဆြဲၿပီး Project လုပ္ျခင္းျဖင့္လည္း ဆြဲႏုိင္ပါတယ္။

    Eqp မွာ Categories အလုိက္ View on/off လုပ္ႏုိင္ပါသလား။


    Equipment ကုိ ဘယ္လုိရွာႏုိင္ပါသလဲ
    Equipment>Integrated command>Window to named item နဲ႔လည္းရသလုိ View equipment နဲ႔လည္းရပါတယ္။ ေနာက္တစ္ခုက Add to Equiment မွာ နာမည္ရုိက္ထည့္ၿပီးရွာလည္းရပါတယ္.

    Equipment ကုိ copy / move လုပ္လုိ႔ရွိရင္ ခ်ခ်င္တဲ့ေနရာကို ခ်လုိ႔ရေအာင္ ဘယ္လုိလုပ္ႏုိင္ပါသလဲ။
    <T> အရင္ ဖမ္းလုိ႔ရတဲ့ ေနရာကို ဖမ္းၿပီးမွ ကိုယ္ခ်ခ်င္တဲ့ေနရာကို <T><D> လုပ္ၿပီးေဆာင္႐ြက္ႏုိင္ပါတယ္။

    Equipment မွာ mirror လုပ္ျပပါ။
    (၁)Tool ကုိယူပါ။ (၂)identify equipment ဆို identify လုပ္။ (၃)identify point on mirror plane ဆုိရင္ identify point on mirror plane လုပ္။ (၄)Orient Mirror plane ဆိုရင္ Mirror plane က ဘယ္ဘက္လွည့္မွာလဲဆုိတာကိုေ႐ြး(မွတ္ခ်က္။ ။ Primary axis သည္ mirror plane ကုိေထာင့္မတ္က်ပါသည္။) (၅) Accept ဆိုတဲ့ command prompt မပါ၍ သက္ဆုိင္ရာ palette မွာ Accept ခလုတ္ကိုႏွိပ္ပါ။

    Equipment မွာ Model file ကို ဘယ္လုိသိလဲ
    MS ဘက္ကို ခဏေျပာင္းၾကည့္ရင္ model file name ကုိျမင္ႏုိင္ပါတယ္။

    EQP မွာ MS ဘက္ delete tool ေတြကုိ သုံးႏုိင္ပါသလား
    သုံးႏုိင္ပါတယ္။ မသုံးသင့္ပါဘူး။ ဘာလုိ႔လဲဆုိေတာ့ Graphic အရ ပ်က္သြားၿပီး Data အရက်န္ေနေသးလုိ႔ပါ။

    Equipment မွာလုိခ်င္တဲ့ေနရာကိုသြားႏုိင္ပါသလား..ၿပီးေတာ့ လုိခ်င္တဲ့ပြိဳင့္ကေန စဆြဲလုိ႔ရေအာင္လုပ္ႏုိင္ပါသလား
    ရပါတယ္..ပြိဳင့္သြားတဲ့အခ်ိန္မွာ Precision point palette က command ေတြသုံးလုိ႔ရပါတယ္…Construction point ကို သုံးၾကည့္ပါ…က်န္တာေတြလည္းေကာင္းပါတယ္…

  4. The Following User Says Thank You to သက္နိုင္ထြန္း For This Useful Post:


  5. #3
    Friendly Member သက္နိုင္ထြန္း
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Yokohama, Japan
    Age
    32
    Posts
    23
    Thanks
    0
    Thanked 23 Times in 13 Posts
    Rep Power
    0

    Operator Notes- PDS(Plant Design System V.7)> Pipe Designer

    Model file ခြဲတာေတြ ကူးတာေတြ Area file ခြဲတာေတြ ဘာလုိ႔လုပ္တာလဲ
    "Area တစ္ခုမွာ model file အမ်ားႀကီးရွိပါတယ္။ Project တစ္ခုလုပ္မယ္ဆိုရင္ အရင္ဆုံး အလုပ္လုပ္မဲ့ Area ေတြခဲြလိုက္ပါတယ္။ Area တစ္ခုစီမွာမွ Model file ေတြထပ္ခြဲပါတယ္။ ဘာလုိ႔ Model file တစ္ခုထဲ မထားတာလဲဆုိေတာ့ Model file တစ္ခုကို တစ္ႀကိမ္မွာ တစ္ေယာက္ပဲ သုံးႏုိင္လုိ႔ပါ။ ၿပီးေတာ့ Model file တစ္ခုကို memory size ကန္႔သန္႔ခ်က္ ရွိပါတယ္။
    Model file အမ်ားႀကီးခြဲထားေတာ့ လူအမ်ားႀကီး တစ္ၿပိဳင္နက္ သုံးႏုိ္င္ပါတယ္။ ဒီေတာ့ ျမန္ပါတယ္။ လူအမ်ားႀကီး သုံးႏုိင္ဖုိ႔ ဆုိတဲ့ ရည္႐ြယ္ခ်က္နဲ႔ပဲ ခြဲထားတာျဖစ္လုိ႔ Extract လုပ္ရင္ Area ပဲ ေ႐ြးေပးရၿပီး Model file ေ႐ြးေပးဖုိ႔ မလုိခဲ့ဘူးဆုိတာ သတိျပဳမိမွာပါ။
    ဒီေတာ့ ပိုက္လုိင္းတစ္ခုကို Model file ဘယ္ႏွစ္ခုကပဲ ကိုင္တြယ္ေနပါေစ extract လုပ္ရင္ေတာ့ တစ္လုိင္းတည္းပဲ ထြက္ပါတယ္။ ဒါေၾကာင့္ model file တစ္ခုမွာ Failure ျဖစ္ေနရင္ ကိုယ္ဆြဲေနတဲ့ model file က ဘယ္ေလာက္ပဲ အမွားကင္းေစဦးေတာ့ အျခား Model ဖုိင္မွာ errorတက္ရင္extract မရပါဘူး"
    "ဒါေၾကာင့္ Model file သုံးေလးခုမွာ ပါဝင္ပက္သက္ေနတဲ့ Pipeline ဆြဲၿပီဆိုရင္ Model file အခ်င္းခ်င္း consistency ရွိဖုိ႔လုိပါတယ္။ သို႔မွသာ disconnect ျဖစ္ျခင္း Not found ျဖစ္ျခင္းကို ေရွာင္ရွားႏုိင္မွာျဖစ္ပါတယ္။
    ဒါေၾကာင့္ Pipeline တစ္ခုကို ဆဲြၿပီဆုိရင္ အျခား model file မွာ ရွိေနၿပီးသားဆုိရင္ အဆုိပါ model file ကို reference လုပ္။ connect to designနဲ႔ဆြဲေပးဖုိ႔ လုိပါတယ္။"
    Pipe မွာရွိတဲ့ Assembly ေတြကို မထိခိုက္ပဲ ေ႐ႊ႕ျပပါ။
    Move Pipe Assembly ကုိေ႐ြးပါ။ Assembly ရဲ႕ Connect Point ကိုေရာက္ေအာင္သြားပါ။ ၿပီးပါက ေ႐ြ႕လုိေသာ တန္ဖုိးကို ရိုက္ပါ။ တန္ဖုိးအတုိင္းေ႐ြ႕ခ်င္တာ မဟုတ္ဘဲ ၾကားထဲရွိ ပိုက္တစ္ခုလုံးကုိ ဖ်က္ပစ္ရန္ ဆုိပါက Move by deleting pipe ကုိေ႐ြးေပးပါ။

    လုိခ်င္တဲ့ပြိဳင့္ကိုသြားခ်င္တယ္ဆုိရင္ ဘယ္လုိသြားရမလဲ။
    (1)Coordinate သိရင္လည္းရပါတယ္။ (2)ပြိဳင့္ကိုညႊန္ျပႏုိင္ရင္လည္းရပါတယ္။ (3)ပြိဳင္႔တစ္ပြိဳင့္ရဲ႕လုိခ်င္တဲ့တန္ဖုိးကိုပဲ Snap ဖမ္းၿပီးလုပ္ရင္လည္းရပါတယ္။ (Move to Easting,Norting,Elevation) ပါ။ (4)ေ႐ြ႕မယ္ပမာဏပဲ သိရင္လည္းရပါတယ္

    Pipe Run ေတြကုိေ႐ႊ႕ျပပါ။
    Move Pipe Run ကုိသုံးပါ။ ဒီဟာသုံးရင္ တစ္ခုသတိထားရမွာက ေရႊ႕တဲ့ပမာဏ အတြင္းမွာ အျခား Assembly ရွိရင္ Assembly ေနာက္ပိုင္း pipe ကုိ telescope လုပ္သြားလိမ့္မယ္။

    Move Pipeline End သုံးျပပါ
    Move Pipeline End ကုိ ပိုက္အဆုံး (Flange ျဖင့္ဆုံးပါကလည္းရ) ကေန ကိုင္ၿပီး ေ႐ြ႕တာပါ။ သူက Move Pipe Run ဂုဏ္သတၱိရွိပါတယ္။

    Connect to Design > Move from active point ဆုိတာဘာလဲ


    Connect to Design > Move from reference point ဆုိတာဘာလဲ


    Connect to Design > Point on segment ဆုိတာဘာလဲ


    Connect to Design > Point on pipe ဆုိတာဘာလဲ


    Reference file ကေန ပိုက္ကို ဘယ္လုိcopyကူးသလဲ
    Reference တြဲၿပီးပါက Reference file က ပိုက္ကိုပဲ identify လုပ္ေပးပါ. Active model ကုိလုပ္ပါက ref က ပိုက္ေတြ မပါပါ. နံမည္နဲ႔ ကူးခ်င္လည္း ရပါတယ္. နာမည္နဲ႔ကူးခ်င္ရင္ေတာ့ Active group > Search criteria segment ကေနသြားပါ. နာမည္ရုိက္ထည့္ပါ. ၿပီးရင္ View (or) Model ကိုေ႐ြးပါ. pipe တစ္ပိုက္ကို ref ေပးပါ.

    Segment ေပၚမွာ Concentric reducer တပ္ျပပါ
    Place>Connect to Design>Point on Segment ကေန လုိခ်င္တဲ့ေနရာသြားပါ။ အဲဒီမွာ Concentric Reducer ကုိတန္းတပ္ႏုိင္ပါတယ္။

    Segment ေပၚမွာ Eccentric Reducer ကုိတပ္ျပပါ။
    Move Pipe Run>Insert Eccentric reducer ကိုသြားပါ။ ေပၚလာတဲ့ Prompt အတုိင္းလုပ္ပါ။

    Not found ကုိ ဘယ္လုိျပင္မလဲ
    Not found ျဖစ္တာက segment ေတြေ႐ြ႕သြားလုိ႔ပါ။ ၿပီးေတာ့ segment ေတြ႔ ေ႐ြ႕မိၿပီး ျပန္ေတ့ေပးလည္း မရေတာ့ပါဘူး။ Design နဲ႔ connect မျဖစ္ေတာ့တာပါ။ ဒီေတာ့ ေနာက္ Area ကေန reference ေခၚၿပီး reference ကေန connect to design လုပ္ၿပီး ဆြဲရင္မျဖစ္ေတာ့ပါဘူး။ Ref တြဲရင္ တစ္ခုသတိထားရမွာက snap ေတြ locate ေတြကို on ထားဖို႔လုိပါတယ္။

    Set display depth ကုိသုံးျပပါ။
    ကုိယ္ၾကည့္ခ်င္တဲ့ depth ကုိပဲ ၾကည့္ခ်င္တယ္ဆုိရင္ ဒီ command ကုိ သုံးရပါမယ္။ Set display depth ကုိနွိပ္ၿပီး ကိုယ္ၾကည့္ခ်င္တဲ့ အနက္တန္ဖိုးကုိ view တစ္ခုကေန Graphically ေထာက္ျပႏိုင္ပါတယ္။ ဥပမာ. Top view ကေန ၾကည့္ခ်င္တာဆိုရင္ Front view (or) North view ကေန Graphically ေထာက္ပါ။
    မွတ္သားစရာေတြ
    Fluid code သိရုံ၊ Unit code သိရုံ၊ Service Class သိ႐ုံ၊ Pipe length သိ႐ုံနဲ႔ ရွာလုိ႔ရပါတယ္။ Pipe length သိ႐ုံနဲ႔ ရွာခ်င္တာက Component criteria ပါ။ Pipe ကုိ component အျဖစ္ယူလုိက္တာပါ။ Component search criteria > other > Piping > Pipelength ကုိေ႐ြးပါ။ (ဥပမာ. ေပ ၁၀၀၀ အထက္ ပိုက္ကို ျပပါ ) ။ တစ္ခု သတိထားရမွာက logical operator မွာ Not အတြက္ <> လုိမ်ိဳး ျပထားပါတယ္။
    Segment နဲ႔ ဆြဲတဲ့နည္းကိုသုံးရင္ Segment ကုိ Accept မလုပ္မခ်င္းအမွိန္နဲ႔ျပပါတယ္။ ဒီေတာ့ မွားသြားလုိ႔ရွိရင္ <R> နဲ႔ တစ္ဆင့္ခ်င္းေနာက္ျပန္ဆုတ္ႏုိင္ပါတယ္။
    Sketch မွာလည္း Move Pipe Run ကုိသုံးႏုိင္ပါတယ္။
    Segment ခ်ည္းပဲ ရွိေနရင္ Connect to Design လုပ္လုိ႔မရပါ။
    Autoplacement နဲ႔ပက္သက္ၿပီး ေျပာစရာရွိတာေတာ့ elbow ကိုတပ္လုိ႔မရရင္ Autoplace ment မလုပ္ခင္မွာ elbow ကုိအရင္တပ္ရပါတယ္။
    ရွိၿပီးသား ပိုက္ေပၚမွာ Piping Speciality ေတြ Pipe Assembly ေတြ Fitting ေတြ…အကုန္တတ္လုိ႔ရပါတယ္။
    Revise Data command မွာ confirm ခလုတ္ရွိတာကို သတိထားမိမွာပါ။အဲဒီေတာ့ pipeline တစ္ခုကို identify လုပ္ၿပီးတုိင္း confirm သြားလုပ္မွ ရမယ္လုိ႔ ဆုိလိုတာပါ။ Review Data command မွာေတာ့ မပါတာကို သတိထားမိမွာပါ။ ဒီေတာ့ pipeline ေတြကို တစ္ခုၿပီးတစ္ခု ေျပာင္းၿပီး ေ႐ြး႐ုံနဲ႔ သိခ်င္တဲ့အခ်က္အလက္ကိုသိရတာေပါ့။ Confirm မလုပ္ရေတာ့ အခ်ိန္မကုန္ေတာ့ဘူးေပါ့။
    ရွိၿပီးသား ပိုက္ေပၚမွာ Reducer တပ္မယ္ဆုိုရင္ concentric ကုိအရင္တပ္ပါ။ Eccentric လုိခ်င္လည္း ေနာက္မွေျပာင္းပါ။ Move Pipe Run > Change Eccentric to Concentric မွာ Mutually change လုိ႔ရပါတယ္။
    Reducer တပ္ၿပီးသား ပိုက္မွာ reducer ကုိဖ်က္ၿပီး Pipe NPD ကုိျပင္မယ္ဆုိရင္ သုံးရတဲ့ အဆင့္ နည္းေစဖုိ႔က move pipe assembly မွာပါတဲ့ Move by deleting pipe ကုိသုံးပါ။ အဲလုိဆို Reducer က ပိုက္အဆုံးကို ေရာက္သြားေတာ့ ကိုင္တြယ္ရလြယ္ကူသြားတာေပါ့။
    Valve မွာ Flange (or) other components တပ္ခ်င္ရင္ Orientatin Tee ဘယ္ဘက္ကို လွည့္သလဲဆုိတာ ၾကည့္႐ုံနဲ႔ Pipe End တစ္ခုလား component ရဲ႕ အစြန္းတစ္ဖက္လားဆုိတာ သိႏုိင္ပါတယ္။
    Valve ေတြကို ရွိၿပီးသားပိုက္မွာ ဆြဲရင္ BE ျဖစ္ျဖစ္ RFFE ျဖစ္ျဖစ္ ရတယ္။ Instrument ေတြကို ရွိၿပီးသား ပို္က္မွာဆြဲရင္ BE လား RFFE လားဆုိတာ တစ္ခါတည္း ေ႐ြးေပးခဲ႔ရတယ္။ Flange ရွိၿပီးသားဆုိရင္ေတာ့မလုိဘူး။ ဒီေတာ့ Flange ကိုအရင္ဆြဲေပါ့။ valve ကေတာ့ တစ္ခါတည္း တပ္လုိ႔ရတယ္ဆုိေပမယ့္ RFFE လိုတဲ့ Service Class ဆုိရင္ေတာ့ Flange တပ္ခဲ့ဖုိ႔ မေမ့ပါနဲ႔။

    Move Pipe Run နဲ႔ Move branch point တုိ႔ ဘာကြာလဲ
    Move Branch point က wedolet လုိ socklet လုိ boss လုိ branch ေသးေသးအတြက္ သုံးတာပါ။ Move pipe run က အကုန္သုံးႏုိင္ပါတယ္။ ေသးေသးအတြက္လည္း သုံးႏုိင္ပါတယ္။

    Gate Valve ကေန Globe Valve ကုိ delete မလုပ္ပဲနဲ႔ revise လုပ္မယ္။
    Revise componet > Reconstruct component ကိုေ႐ြး။ Component ကုိ identify လုပ္။ ၿပီးရင္ replace ကုိ switch လုပ္။ အသစ္ေျပာင္းခ်င္တဲ့ component ကိုေ႐ြး။

    တစ္ခါတစ္ေလ error မွာ Not found in Job specification နဲ႔ Not found in Physical Library ဆိုၿပီး ေပၚပါတယ္။ ဘာေၾကာင့္ပါလဲ။
    ွရွင္းပါတယ္။ Customize group က မလုပ္ရေသးလုိ႔ပါ။

    RFFE, FFFE, RFTBE တို႔က Flange လုိပါတယ္။ SW, BE, FTE က မလုိပါဘူး။

  6. The Following User Says Thank You to သက္နိုင္ထြန္း For This Useful Post:


+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Similar Threads

  1. Concrete Batching Plant Operation
    By Ko Naing in forum ထုတ္လုပ္မွု အင္ဂ်င္နီယာပညာ
    Replies: 2
    Last Post: 12-26-2010, 04:46 AM
  2. "Design of water distribution system"
    By A.Hom in forum ၿမိဳ႕ၿပအင္ဂ်င္နီယာဆိုင္ရာအခက္အခဲမ်ား
    Replies: 2
    Last Post: 08-31-2010, 05:27 PM
  3. Plant Flange Reference
    By Htet Soe Paing in forum Piping အင္ဂ်င္နီယာပညာရပ္
    Replies: 2
    Last Post: 08-11-2010, 01:53 PM
  4. (5)S for industrial plant
    By cy in forum ထုတ္လုပ္မွု အင္ဂ်င္နီယာပညာ
    Replies: 3
    Last Post: 08-23-2009, 06:58 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts